Mimaki TS300P-1800 ile Süblimasyon Baskı Pazarında Oyun Yeniden Kuruluyor

Mimaki TS300P-1800

Mimaki Eurasia, tekstil baskı profesyonellerinin yüksek kaliteli ve bir o kadar ulaşılabilir çözüm talebine güçlü bir yanıt verdi. Pazarda büyük ilgi gören TS300P-1800 süblimasyon baskı makinesinin yatırım maliyetini aşağıya çeken Mimaki Eurasia ayrıca, yeni Sb414 boyası ile işletme maliyetini daha ekonomik seviyelere indiriyor.

Geniş format inkjet baskı makineleri ve kesim plotterlarının lider markası Mimaki, Türk tekstil baskı üreticileri için daha fazla rekabetçi çözümler sunmaya devam ediyor. Türk dijital tekstil baskı pazarında büyük rağbet gören TS300P-1800 süblimasyon baskı makinesinin yatırım maliyetini aşağıya çeken Mimaki Eurasia, yeni Sb414 boyası ile de işletme maliyetini daha avantajlı hale getirdi. Mimaki Eurasia bu hamlesiyle süblimasyon baskı çözümlerinin küçük ve orta boy işletmeler dahil olmak üzere, bütün tekstil baskı üreticileri için ideal olduğunu gösteriyor.

Mimaki Eurasia Bölge Satış Müdürü Burak Kaftanoğlu, TS300P-1800’ün baskıcılar için daha ulaşılabilir bir çözüme dönüştüğüne dikkat çekti. Makine yatırım maliyetinin ciddi anlamda ekonomik seviyelere çekildiğini belirten Kaftanoğlu şunları söyledi;

“Bu gelişmiş süblimasyon baskı makinemiz teknik gücü ve kapasitesi ile halihazırda Türk baskıcıları tarafından yoğun ilgi görüyor. Yoğunlaşan bu rekabet ortamında, kullanıcılarımızdan gelen taleple makinemizi daha avantajlı hale getirdik. Baskıcılar artık daha ekonomik bir yatırımla TS300P-1800’e sahip olabiliyor. Yatırım sonrası üretime başladıklarında bu avantajın sürmesi için, bu makinemize özel Sb414 boyasını geliştirdik. Kullanıcılarımızın baskı birim maliyetini ekonomik seviyelere çeken Sb414 boyası, pazarda fiyat-performans açısından fark yaratıyor. Çok çeşitli uygulamalara kapı açan boyalarımız ECO PASSPORT by OEKO-TEX sertifikasına sahiptir. Tekstil baskıcılarının komple bir çözüm sağlayıcı olarak Mimaki’yi tercih etmesi ve bizlere duyduğu güven büyük bir gurur kaynağıdır.”

Üstün teknik özellikler şimdi daha ulaşılabilir seviyede
Mimaki TS300P-1800 süblimasyon baskı makinesi, yüksek baskı kalitesi, gelişmiş özel teknik özellikleri, donanımı ve yazılımı ile kullanıcılarını etkilemeyi başardı. 1940 mm maksimum baskı genişliği sayesinde daha fazla üretim çeşitliliği, saatte 115 m2’ye varan baskı hızı ile üstün kalite ve yüksek verimlilik birlikte elde ediliyor.

TS300P-1800’ün bir başka üstünlüğü yüksek kafa boşluğuna sahip yapısıdır. Pazardaki diğer makinelerde kafa yükseldikçe yaşanan kalite bozulması, TS300P-1800’lerde oluşmaz ve baskı kalitesi her zaman yüksek kalır. Böylece, yüksek kafa boşluğu sayesinde transfer kağıdının kafaya çarpması nedeniyle oluşabilecek teknik sorunlar ve baskı hataları engellenmiş olur. Mimaki Eurasia, kesintisiz ve detaylı baskılar sunan TS300P-1800’ü baskı kafası dahil 2 yıl garanti ile kullanıcılara sunuyor.

TS300P-1800 yüksek hacimli ve standart işlerde BMYK (Blue – Magenta – Yellow – Black) renk düzenine sahip Sb414 boyası ile çalışıyor. Mimaki süblimasyon baskı için hayati önemde olan ısıtma ve kurutma süreçlerini baskı ile bir bütünlük içinde sunuyor. TS300P-1800, 2 kademeli ısıtıcı ve standart olarak sunulan harici fanlı ısıtıcı ile, yüksek hacimli işlerde kolay ve hızlı kurutmayı mümkün kılıyor.

Yüksek hacimli işlerde ara vermeden baskı yapmayı sağlayan Kesintisiz Boya Tedarik Sistemi (UISS) ve uzun süreli gözetimsiz baskı imkanı sunan Mimaki Çekirdek Teknolojileri en önemli bileşenler arasında bulunuyor. TS300P-1800 süblimasyon baskı makinesiyle birlikte standart olarak sunulan TxLink3 RIP yazılımı makinenin performansını artırarak kolay kullanım sağlıyor. Ayrıca, makinenin renkli ekranı ve Türkçe arayüzü kolay kullanımı daha konforlu hale getiriyor.

Türkiye pazarına özel Sb414 ile daha düşük maliyet, daha canlı baskılar
Mimaki Eurasia, kullanıcılar için TS300P-1800’ün sadece makine yatırımını daha avantajlı hale getirmekle kalmadı. İşletme maliyetlerini daha aşağıya çekerek baskı kalite ve verimliliklerini koruyan Sb414 boyalarını pazara sundu. TS300P-1800 için geliştirilen Sb414, sadece Türkiye pazarında satışa çıkarıldı. Sb414 boyası kullanıcıların baskı birim maliyetini rekabetçi ve ekonomik hale getiriyor.

Kullanıcıların birim baskı maliyetlerini ekonomik düzeylere çeken Sb414 boyası, çözünürlük ve akışkanlık özellikleriyle de dikkat çekiyor. Düşük çökelme (tortulaşma) özelliği daha canlı baskılarda etkilidir. Yüksek baskı haslığına sahip Sb414, aynı zamanda benzerlerine göre daha uzun ömürlü, dayanıklı baskılar gerçekleştiriyor.

Mimaki Eurasia, BMYK 4 renkli Sb414 boyasının yanı sıra, forma ve tişört gibi özel baskı işleri için talep edilen canlı floresan renkler için Sb410 boyasını sunuyor. Sb410’daki floresan sarı ve floresan pembe en zorlu müşteri taleplerini bile karşılayacak canlılık sağlıyor. 2 litrelik ambalajlara sahip olan Sb414 ve Sb410 boyaları TS300P-1800’e birlikte yüklenebiliyor.