Arjen Evertse, Mimaki EMEA Satıştan Sorumlu Genel Müdürü olarak atandı

manager

Mimaki Eurasia Genel Müdürü Arjen Evertse, kariyerinde önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Evertse, mevcut görevinin yanı sıra Mimaki Europe (EMEA) Satıştan Sorumlu Genel Müdürü olarak çalışmaya başlayacak.

Geniş format inkjet baskı makineleri ve kesim plotterlarının lider markası Mimaki, bugün yaptığı bir açıklamayla, 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Arjen Evertse’nin Mimaki Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Satıştan Sorumlu Genel Müdürü olarak atandığını duyurdu. Mimaki teknolojilerinin Avrasya bölgesinde benimsenmesini desteklemek için Mimaki Eurasia’nın kuruluş sürecini yöneten Evertse, artan bu sorumluluk ve heyecan verici yeni görevle 12 yıllık başarılı Mimaki kariyerinde önemli bir adım attı.

Evertse; “Farklı departmanlarda çalışmak ve Mimaki içinde farklı rollerde deneyim kazanmak, Mimaki çözümlerinin sunduğu kalite ve imkanlar hakkında bana gerçek bir fikir verdi” dedi. Evertse sözlerini şöyle sürdürdü; “Yıllar geçtikçe, Mimaki’nin teknolojisini geliştirmeye ve pazara en öncü çözümleri sunmaya devam etme kararlılığına şahit oldum. İşte bu sürekli inovasyon, Mimaki müşterilerini her zaman desteklemenin yanı sıra, bana ilham veriyor, hedeflerime ulaşmak için şirkete bağlılığımı ve motivasyonumu artırıyor. Bu yeni rol, Mimaki hikayemin bir sonraki, heyecan verici aşaması ve göreve başlamak için sabırsızlanıyorum.”

Evertse yeni görevini Ronald van den Broek’dan devralacak. van den Broek önümüzdeki dönemde, Mimaki müşterisi ve 3D baskı uzmanı Marketiger’ın şirket ortağı olarak çalışmalarını sürdürecek.
“Mimaki denilince akla Arjen’in ve benim yüzüm geliyor! İkimiz de şirketteki kapsamlı ve heyecan verici kariyerlerimizden keyif aldık” diyen van den Broek, şunları dile getirdi; “Bu nedenle, yeni bir başlangıç kararıma rağmen, Mimaki teknolojisine bizim kadar bağlı olan bir işletmede göreve başlıyor olmam şaşırtıcı olmayacak. Arjen’in EMEA Satıştan Sorumlu Genel Müdürü olarak görevimi devralacak en iyi kişi olduğuna gerçekten inanıyorum ve yeni rolümde onunla ve ekibin geri kalanıyla hala çalışabilecek olmaktan inanılmaz derecede memnunum. Onlar için her şeyin en iyisini temenni ediyorum!”

Arjen Evertse, EMEA’daki yeni görevinin yanı sıra, Mimaki Eurasia Genel Müdürü olarak Türkiye pazarındaki çalışmalarına aynı güç ve inançla devam edecek.

share: