Mimaki, Sign İstanbul 2018’de

Bu sabah Mimaki Eurasia Genel Müdür Arjen Evertse’nin de arasında bulunduğu, Sign Istanbul 2018 fuarının resmi açılışı töreni yapıldı. Mimaki, 20-23 Eylül tarihleri ​​arasında Salon 12 Stant E 20’de ziyaretçilerini ağırlayacak. İstanbul, Türkiye.


Sergilenecek Ürünler

Fuarda, EMEA bölgesinde ilk kez yeni TS55-1800 tekstil makinesi sergilenecek.Devrim niteliğindeki yeni dijital transfer baskı makinesi ve numuneleri gösterilecek. Giriş ve orta seviyeye hitap eden üst düzey özelliklere sahip olmasıyla pazarda ses getirecek. Özellikleri arasında yeni Mini Jumbo Roll ve makinenin kesintisiz çalışmasını sağlayan Nozül Kontrol ve Nozül Kurtarma Sistemi ile gözetimsiz baskıda tek geçişli yüksek çözünürlükte ve yüksek boya yoğunluklu baskı yer alıyor.

Mimaki, TS55-1800’ün piyasaya sürülmesiyle, daha geniş bir pazara, yüksek kaliteli dijital tekstil baskı özellikleri sunuyor. Artık tekstil profesyonelleri, operasyonlarını dinamik tekstil ve hazır giyim endüstrisinde talep edilen yüksek kalite ve hızlı dönüş sürelerini karşılayan yeni baskı makinesiyle firmalarında tasarruf sağlayabilirler.


Daha fazla bilgi için TS55-1800’in basın bülteni için basın bülteni veya textile (r)evolution sayfasından ulaşabilirsiniz.

Elbette daha fazla bilgi ve deneyim için Sign İstanbul 2018 Stant E 20, Hol 12’yi ziyarete gelebilirsiniz.

share: