Mimaki Türkiye’deki Teknik Merkezi’nin

Mimaki Türkiye’deki Teknik Merkezi’nin Açılışını bir Gala Etkinliğiyle Kutladı

Merkez Türkiye, Orta Doğu ve Afrika bölgelerini destekliyor
Amsterdam, 13 Aralık 2013

Mimaki Tech Center Gala DinnerGeniş formatlı dijital baskı makineleri lider üreticisi Mimaki, İstanbul’daki yeni teknik merkezinin açılışını kutladı. 29 Kasım günü düzenlenen etkinlikte Mimaki bölge distribütörleri ve bayileri, Mimaki Başkanı Akira Ikeda ile buluşma ve özel bir geziyle tesisi dolaşma şansı buldular. Eylül ayında açılan ve stratejik bir konumda bulunan Mimaki Teknik Merkezi, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerine yönelik bir eğitim merkezi ve teknik merkez olma özelliği taşıyor. Özellikle tekstil ve giyim pazarına hizmet sunan merkez aynı zamanda Mimaki’nin zengin ürün yelpazesi için de destek sağlıyor.

Mimaki EMEA’nın Pazarlama Genel Müdürü Mike Horsten konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Başkanımızın bu etkinliğe katılması, Mimaki’nin bu bölgedeki faaliyetleri, distribütörlerimiz, bayilerimiz ve müşterilerimiz açısından Türkiye’deki Teknik Merkezimizin önemini vurguluyor. Türkiye’nin ihracatının yaklaşık üçte birini oluşturan tekstil ve giyim sektörü, Mimaki TS500-1800 yüksek hızlı transfer baskı makinesi gibi çözümlerin kullanıldığı tekstile dijital baskıya yönelik büyük bir talep oluşturuyor. Tekstil sektörü analogdan dijitale geçerken, yeni merkezimiz de bu bölgeyi Mimaki ürünlerinin işletmelere sunduğu iş fırsatları konusunda daha hızlı eğitmemize yardımcı olacak.”

Gala etkinliği dolayısıyla büyük heyecan duyduklarını söyleyen Mimaki Teknik Merkezi Müdürü Arjen Evertse ise “Bu etkinlikte, farklı kıtalardan gelen katılımcılarla, Mimaki’nin bölgeye olan güçlü ilgisini vurgulama distribütörlerimize ve bayilerimize hem kendi işlerini hem de müşterilerinin işlerini büyütmek için bu Merkez’den nasıl faydalanacakları konusunda fikir verme imkanı bulduk. Bu harikulade kaynağı İstanbul’da hizmete sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz” diye konuştu.

share: