Mimaki’nin yenilikçi ürünleri başarılarını 2024 EDP Ödülleri ile taçlandırdı

EDP-Award-Winner-2024

Geniş format inkjet baskı makineleri, kesim plotterları ve 3D baskı makinelerinin lider üreticisi Mimaki, yenilikçi çözümleriyle sektörün prestijli EDP Ödülleri’ni bu yıl da kazanmayı sürdürdü. Mimaki’nin iki baskı çözümü UJV100-160Plus UV-LED baskı makinesi ve TxF150-75 ile TxF300-75 DTF baskı makineleri 2024 EDP Ödülleri’ne kendi kategorilerinde layık görüldü.

Avrupa Dijital Baskı Birliği (EDP) tarafından sektördeki yenilikçi çalışmaları teşvik etmek ve onurlandırmak amacıyla verilen EDP Ödülleri her yıl büyük bir heyecanla bekleniyor. Bağımsız danışmanlar, editörler, mühendisler ve grafik sektöründen farklı uzmanlardan oluşan EDP Teknik Komitesi tarafından seçilen adaylar arasında yapılan sıkı incelemelerle kazananlar açıklanıyor. Bu yıl 17. kez düzenlenen EDP Ödülleri’nde Mimaki iki kategoride zirveye yerleşti: ‘170 cm’ye kadar en iyi rulodan ruloya baskı makinesi’ ve ‘doğrudan transfer alanında en iyi tekstil baskı makinesi’.

Mimaki UJV100-160Plus UV-LED rulodan ruloya baskı makinesi ‘en iyi’ seçildi

Mimaki’nin ünlü 100 Serisi içinde öne çıkan UJV100-160Plus UV baskı makinesi 2024 EDP Ödülleri’nde ‘170 cm’ye kadar en iyi rulodan ruloya baskı makinesi’ ödülünü kazandı. Maksimum 0,5kW güç tüketimiyle UJV100-160Plus, eko-solvent ve lateks baskı makineleriyle karşılaştırıldığında yaklaşık %20 veya daha az güç* kullanarak hem enerji maliyetlerini hem de CO2 emisyonlarını azaltıyor. Boya tasarruf fonksiyonu ve 3 katmana kadar baskı yapabilme gibi yeni eklenen özellikler sayesinde model, kullanıcıların işletme maliyetlerini düşürmelerine ve uygulama olanaklarını genişletmelerine yardımcı oluyor.                     

Mimaki TxF Serisi pazar başarısını EDP ödülüyle pekiştirdi

Mimaki’nin doğrudan filme (DTF) baskı segmentindeki ilk modelleri olan TxF150-75 ve TxF300-75, bir yıl gibi kısa bir sürede güçlü bir satış rakamına ulaşmayı başardı. Mimaki’nin bu yenilikçi DTF baskı makineleri de 2024 EDP Ödülleri’nde ‘Doğrudan transfer alanında en iyi tekstil baskı makinesi’ ödülüne değer görüldü. TxF Serisi, sürdürülebilir ve güvenilir baskı işlemi sayesinde dijital tesktil pazarında hızla popülerleşmeye devam ediyor. Bu gelişmiş DTF baskı makineleri, pazardaki mevcut DTF çözümlerinde yaygın olarak görülen zayıf boya püskürtme ve beyaz boya tıkanması sorunlarını ortadan kaldırarak kullanıcılara önemli bir işletme avantajı sağlıyor. Ayrıca bu çözümler, uzun süreler boyunca istikrarlı bir baskı performansı sağlayarak kişilleştirilmiş tişörtler, spor giyim ve promosyon ürünleri gibi çeşitli baskı ihtiyaçları için ideal bir seçenek haline geliyor.

*Şirket araştırmasıdır

TxF Serisi – 2024 EDP Ödülü Sahibi
UJV100-160Plus - EDP Award Winner
UJV100-160Plus – 2024 EDP Ödülü Sahibi
Mimaki at EDP Awards 2024
Soldan sağa – Arjen Evertse – Mimaki Europe Satış Genel Müdürü, Jean Poncet – EDP Derneği Başkan Yardımcısı, Marc Verbeem – Mimaki Europe Ürün Müdürü ve Danna Drion – Mimaki Europe Pazarlama Genel Müdürü
share: